Gratis Habbo Meubels

Gratis Habbo Credits - Hoe ik Habbo miljonair ben geworden - Mijn geheim!

Als je op google zoekt naar gratis habbo credits dan kom je in 99% van de gevallen uit op een scamsite. Een scamsite is een website die claimt dat je gratis habbo credits ontvangt als je jouw habbonaam en wachtwoord invult. Maar als je die gegevens invult dan loggen de oplichters (scammers) met jouw logingegevens in op habbo en stelen al jouw meubels en habbo hotel credits. Anderen beloven gratis habbo credits zonder te bellen, dit is gewoon niet mogelijk. Ik kan kort zijn, gratis habbo credits bestaan niet!

Inmiddels ben ik hartstikke rijk in Habbo. Ik mag mijzelf eigenlijk wel Habbo miljonair noemen. Maar ooit ben ik ook begunnen met één krukje. En ik weet nog wel dat het mij heel veel tijd heeft gekost om door te ruilen (en soms zelfs te bedelen...) en steeds iets meer meubels te verzamelen. Het ging allemaal heel langzaam maar op een gegeven moment had ik genoeg meubels om een kleine kamer vol te krijgen en het een beetje gezellig te maken. Maar als ik keek naar wat die HC club mensen allemaal aan meubels hadden, dan wilde ik dat ook en vroeg ik mij af hoe ze zoveel meubels hebben kunnen verzamelen. Toen sloeg het noodlot toe, ik vond het allemaal te traag gaan en trapte in één van de scams op het internet en vulde daar mijn Habbonaam en wachtwoord in. De volgende ochtend probeerde ik in te loggen op Habbo Hotel maar dat lukte niet omdat mijn wachtwoord veranderd was en mijn kamers waren leeggeroofd, ik was opgelicht! Ik was hartstikke boos, baalde als een stekker en nam contact op met Habbo Staff, alleen zij konden niets voor mij doen en zeiden dat ik voortaan beter op moest passen. Uiteindelijke heb ik een nieuwe account aangemaakt en toen moest ik weer helemaal van voren af aan beginnen met het verzamelen van habbo meubels...

Op Habbo waarschuwde ik iedereen over wat mij overkomen was en toen liep ik een heel rijke Habbo (misschien wel één van de rijkste) tegen het lijf. Hij vond het vervelend wat mij overkomen was maar kon mij geen meubels geven want die had hij aan zijn broertje beloofd, aangezien hij binnenkort ging stoppen met Habbo omdat hij te oud was. Wat hij mij wel vertelde, en dat was eigenlijk veel meer waard dan wat hij mij aan meubels had kunnen geven, was het geheim hoe je superrijk op Habbo kunt worden! Die dag veranderde mijn leven! Ik wist nu HET GEHEIM zodat ik superrijk op Habbo kon worden op een legale en gemakkelijke manier! Niet lang daarna ben ik inderdaad één van de rijkste Habbo's op Habbo Hotel geworden.

Maar ik wordt ook een dagje ouder en ben inmiddels te oud voor Habbo Hotel geworden (vind ikzelf). Mijn Habbo credits en meubels gaan naar mijn broertje, maar wat ik wel graag met jou wil delen is HET GEHEIM om Habbo miljonair te worden! Vul hieronder je naam en e-mailadres in en dan stuur ik je een e-mail met daarin HET GEHEIM om Habbo miljonair te worden!

LET OP: WEES ER SNEL BIJ!!
Om dit geheim niet aan teveel mensen te verklappen sluit ik deze actie als enkele tientallen Habbo's zich hebben aangemeld.
Grijp dus NU je kans en vul je voornaam en e-mailadres in voor HET GEHEIM om Habbo (multi)miljonair te worden!
Ik ga weer verder met bankieren! Kijk eens wat een mooie opgepoetste goudstaven!
Laat mij die van jou maar zien als jij dankzij HET GEHEIM ook zo rijk bent geworden!

habbo credits
Gratis Habbo Credits